Expositie: Hulde aan de Horizon
Park Vijversbrug

Natuurgenieters, buitenbeentjes, stappenzetters en vrijbuiters trokken er in 2020 op uit om een ode te brengen aan het Friese landschap. Een staande ovatie aan onze natuur. Een hulde aan de horizon. In tijden van dichte deuren, waarin je je niet kon verliezen in festivals, onderdompelen in theater of laten vervoeren door museumstukken, konden ons alleen opladen aan de frisse buitenlucht. Aan ons Friese landschap.

Aan de oproep om je foto te delen van je mooiste horizon werd volop gehoor gegeven. Ruim 1.500 inzendingen kwamen via www.huldeaandehorizon.nl binnen en vormen samen de langste, kleurrijkste en diverse horizon. Het resultaat is gegoten in een publiek kunstwerk dat in het Park Vijversburg te bewonderen is van 14 oktober t/m 21 december 2021.

Ongeveer 1.000 foto`s worden tentoongesteld over een lengte van 150 meter en vormen de langste en meest diverse horizon van Friesland. Vind jij jouw foto terug?

Te zien

Van 14 oktober tot en met 21 december 2021
Dagelijks van 08:00 – 18:00 uur*

Locatie

Park Vijversburg – de Dwaalster*
Google Maps

Tickets

Toegang €2.50 euro voor het hele park, kaartjes kunnen bij de ingang van het park gehaald worden.

Kids Kwis

Speciaal voor de lytskes onder ons hebben we een leuke Hulde aan de Horizon kwis ontwikkeld. Heb jij alle antwoorden geraden? Download ze hier.

Kijk voor meer informatie op vijversburg.nl

*De expositie is te zien in 'De Dwaalster' (specifiek deel van het park). Op zondag is ook de theesalon open tussen 11.00 uur en 17.00 uur voor afhaal.